főoldal | szolgáltatások | partnerek | típusok | akciók | kapcsolat | www.opel.hu

Szerviz csereautó
Bérautó
Hosszú távú    autóbérlés
Tartós bérleti    szolgáltatás
Flotta-üzemeltetés

Budapest régió
Észak-Kelet régió
Észak-Nugat régió
Dél-Magyarország
   régió

Az OPELrent weboldal szabályai, és a belépés feltételei

A weboldalainkon látható Opel-gépjárművek fotói esetenként olyan extrafelszereléseket is tartalmazhatnak, amelyek Magyarországon nem tartoznak az alapkivitelhez. A monitoron látható színek a valóságos színárnyalatokat csak megközelítôleg adják vissza. Az OPELrent fenntartja magának a jogot, hogy a bemutatott gépjárművek kivitele, felszereltsége és színválasztéka márkakereskedésenként eltérő lehet. A közölt árak tájékoztató jellegűek, a változtatás joga fenntartva!

1. Szellemi tulajdon

A honlapon lévő minden anyag az OPELrent szellemi tulajdona. Ezen anyagok nem másolhatók vagy sokszorosíthatók, kivéve abban az esetben, ha ezugyanennek az on-line oldalnak a megtekintéséhez szükséges. A fentiektől függetlenül, Ön saját használatra kinyomtathat teljes oldalakat a webhelyről. A fentiektől eltérően az OPELrent időről időre lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy háttereket, képernyővédőket és egyéb segédprogramokat töltsön le a webhelyről.

2. Adatvédelem

Az OPELrent tiszteletben tartja a webhelyet meglátogató egyének személyének titkosságát.

OPELrent nem gyűjt be semmilyen személyazonosító információt (azaz az Ön nevét, címét, telefonszámát vagy e-mail címét) Önről, hacsak Ön azt önkéntesen nem adja meg. Ha Ön megadja személyes adatait az OPELrentnek, az most és a jövőben is marketing céllal, piackutatásra, értékesítési adatok nyomon követésére, és az Önnel való kapcsolatfelvételre használja fel azokat. OPELrent ezen információkat márkakereskedői és ügynökei körében továbbadhatja a fenti céllal. Ha már küldött be személyes adatokat, és szeretné, ha azokat törölnénk nyilvántartásunkból, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az info@opelrent.hu e-mail címen. Mindent megteszünk azért, hogy információit töröljük meglévő nyilvántartásunkból.

Balesetmentes autózást kíván Önnek az OPELrent.

©2002 Rentpont Kft